Bruidsfotografie Friesland

In Franeker, Bolsward, Harlingen e.o.

Trouwfoto's

Ja, ik wil! Je hebt er jaren van gedroomd, maar nu is dé dag dan echt aangebroken. Je gaat trouwen! Je hebt jezelf in die prachtige trouwjurk gehesen en je haar en make-up is tot in de puntjes verzorgd. Samen met jouw droompartner vertrekken we naar de fotolocatie. Maar onderweg ziet Jolanda een maïsveld. "Stop!" roept ze. En zo springen we uit de auto, het maïsveld in. Wat hebben we gelachen tussen de maïskolven. Een onvergetelijk moment op een onvergetelijke dag. Als dat geen geweldige trouwfoto's worden!

Onzichtbare bruidsfotograaf

Jouw trouwdag draait om jou en je partner. Als bruidsfotograaf ben ik bij jullie intieme momenten. Die verliefde blikken die jullie naar elkaar uitwisselen, de schitterende glimlachen en de gelukstranen... Het zijn de mooiste foto's. Maar juist omdat het zo intiem is, is het héél belangrijk dat jullie niet gehinderd worden door de foto's die gemaakt worden. En daarom probeer ik mezelf zoveel mogelijk op de achtergrond te drukken, zonder dat ik een mooi fotomoment mis. Mijn doel is om voor jullie onzichtbaar te zijn zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, en te vragen of jullie datum nog  trouw datum nog beschikbaar is. Dat mag telefonisch 06 13544198 of via de mail info@door-jolanda.nl  Kijk hier voor de prijzen of mail voor een vrijblijvende offerte. Ook verzorg ik graag jullie trouwfoto's op Vlieland, Texel, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Wie weet tot snel! 

Pre Weddingshoot...

Als ik jullie mooie dag mag vast leggen, bied ik altijd een pre weddingshoot voor maar € 45,-. 
Dit mag en moet natuurlijk niet. Maar het is erg fijn om van te voren al even met elkaar te 'werken'. Op een door jullie bedachte mooie locatie of in de studio gaan we dan 45 minuten aan de slag. Jullie mogen deze foto's natuurlijk gebruiken voor jullie trouwkaart, uitnodiging etc. Kies een locatie die bij jullie past en waar jullie blij van worden. Binnen een straal van 10 km rond Franeker reken ik geen reiskosten, daarboven wel. 


Bekijk hier een impressie van de trouwfoto's die ik heb gemaakt.

 
 Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer! 
 

Trouwen

Jullie trouwdag prachtig in beeld gebracht door Jolanda, op een spontane en enthousiaste wijze. De bruidsfotograaf in Friesland! Je hebt de mogelijkheid om de foto's op DVD te ontvangen en ook een album behoort tot de mogelijkheden. Bel (06 13541198) of mail (info@door-jolanda.nl) voor de beschikbaarheid en een offerte op maat! 

Klik hier voor meer foto's

Bolle buiken

Bewaar je mooiste zwangerschapsherinnering. Laat je mooie buik vastleggen buiten of in de studio en geniet ook na de geboorte van je kindje steeds weer van de mooiste foto's van deze bijzondere maanden. Samen met je gezin of alleen jij en je bolle buik. Mail voor meer informatie over deze bolle buikenshoot.

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Portret

Laat de échte jij vastleggen tijdens een portretfotoshoot. Met een grap en een grol zorgt Jolanda ervoor dat jij je op je gemak voelt zodat de mooiste blikken kunnen worden vastgelegd.

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Paardenfotografie

Paardenfotografie in Friesland, wil jij een ongedwongen shoot met je prachtige paard of pony in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met me op, om je wensen te bespreken. Wil je naar het strand of juist naar het bos, alles is mogelijk. Mail voor meer informatie info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor meer foto's

Fotoshoot Feestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je dat vieren met je vriendinnen in een echte fotostudio? We gaan er feest van maken om nooit te vergeten. Eerst lekker optutten en daarna om de beurt mooie foto's maken op verschillende achtergronden. Met mooi weer kunnen we ook naar buiten. 

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland? Voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?! Neem eens een kijkje op de site. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 55-56
8801 VX Franeker

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2021 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving