Kinderfeestje in de Fotostudio in Friesland.

Ben jij binnenkort jarig en wil je dat vieren met je vriendinnen in een echte fotostudio? Eerst ga je onder het genot van een hapje en een sapje de cadeautjes uitpakken.
Daarna is er tijd om te tutten. Met haarspulletjes en leuke make-upjes maak je jezelf (of elkaar) op je mooist. Dan is het tijd om te schitteren voor de camera. In een ontspannend sfeer gaan we mooie foto's maken. Verschillende poses, op verschillende achtergronden. Als iedereen geweest is gaan we nog aan de slag om leuke groepsfoto's te maken. Mooie foto's maar ook gekke foto's met hoedjes, pruiken, brillen etc.
 
De jarige jet ontvangt binnen een week de foto's via wetranfer toegestuurd. Voor iedereen zitten er 5 persoonlijke foto's bij en leuke groepsfoto's.
Hoe leuk is het om nadat je feestje geweest is het resultaat aan je vriendinnen te showen.
Het feestje duurt ongeveer 1,5 uur en kan doorgaan vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen. De kosten per persoon zijn € 12,50
 

Vrijgezellen Feest Fotoshoot

Opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest in Friesland? Denk dan ook een fotoshoot middag. We starten deze middag met een high tea en ondertussen is er tijd om jezelf op te tutten. Daarna gaan we aan de slag om mooie foto's te maken, van iedereen afzonderlijk en natuurlijk van de hele club meiden.
Deze vrijgezellenshoot duurt 2 uren. De bruid is spe ontvangt de foto's binnen 1 week via wetranfer. De kosten per persoon zijn € 15,00 De shoot kan doorgaan vanaf 7 personen. 
 Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer! 
 

Trouwen

Jullie trouwdag prachtig in beeld gebracht door Jolanda, op een spontane en enthousiaste wijze. De bruidsfotograaf in Friesland! Je hebt de mogelijkheid om de foto's op DVD te ontvangen en ook een album behoort tot de mogelijkheden. Bel (06 13541198) of mail (info@door-jolanda.nl) voor de beschikbaarheid en een offerte op maat! 

Klik hier voor meer foto's

Bolle buiken

Bewaar je mooiste zwangerschapsherinnering. Laat je mooie buik vastleggen buiten of in de studio en geniet ook na de geboorte van je kindje steeds weer van de mooiste foto's van deze bijzondere maanden. Samen met je gezin of alleen jij en je bolle buik. Mail voor meer informatie over deze bolle buikenshoot.

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Portret

Laat de échte jij vastleggen tijdens een portretfotoshoot. Met een grap en een grol zorgt Jolanda ervoor dat jij je op je gemak voelt zodat de mooiste blikken kunnen worden vastgelegd.

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Fotoshoot Feestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je dat vieren met je vriendinnen in een echte fotostudio? 

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland? Voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?! Neem eens een kijkje op de site. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 55-56
8801 VX Franeker

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2019 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving