Gezinsfotografie Friesland

In Franeker, Bolsward, Witmarsum e.o.

Spontaan, grappig en liefdevol

Gezinsfotografie vind ik heerlijk om te doen. Om de mooiste gezinfoto's te kunnen maken, hanteer ik altijd een spontane werkwijze. Niks geen strakke richtlijnen, jullie mogen gewoon lekker jezelf zijn. En dat kan er soms heel wild aan toe gaan. Ik heb de vreemdste poses voorbij zien komen en dat resulteert in grappige, spontane foto's. Maar ook de lieve blikken naar elkaar leg ik natuurlijk vast. Niks is mooier dan de liefde van een gezin.

Gezinfoto's in de fotostudio

In mijn fotostudio in Franeker heb ik ruimte voor 15 personen. Hier zijn jullie van harte welkom om prachtige herinneringen vast te leggen van jullie gezinnetje. Kinderen groeien zo snel en dat is het erg fijn om later de foto's van een gezinsfotoshoot terug te zien.

Gezinsfotografie op locatie

Bestaat jouw gezin uit een groter aantal dan 8 personen? Of maak je liever foto's op een mooie buitenlocatie? Geen probleem! Ik trek er graag samen met jullie op uit. We kunnen naar een locatie in Friesland gaan die voor jullie speciale betekenis heeft of die jullie simpelweg erg mooi vinden. Maar ik kan jullie hier ook in adviseren. Houd je van spontaan? Dan gaan we gewoon op pad op zoek naar speciale, mooie plekjes.

Bekijk hier een kleine impressie van eerdere gezinfotoshoots die ik heb gedaan.

 
 Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer! 
 

Trouwen

Jullie trouwdag prachtig in beeld gebracht door Jolanda, op een spontane en enthousiaste wijze. De bruidsfotograaf in Friesland! Je hebt de mogelijkheid om de foto's op DVD te ontvangen en ook een album behoort tot de mogelijkheden. Bel (06 13541198) of mail (info@door-jolanda.nl) voor de beschikbaarheid en een offerte op maat! 

Klik hier voor meer foto's

Bolle buiken

Bewaar je mooiste zwangerschapsherinnering. Laat je mooie buik vastleggen buiten of in de studio en geniet ook na de geboorte van je kindje steeds weer van de mooiste foto's van deze bijzondere maanden. Samen met je gezin of alleen jij en je bolle buik. Mail voor meer informatie over deze bolle buikenshoot.

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Portret

Laat de échte jij vastleggen tijdens een portretfotoshoot. Met een grap en een grol zorgt Jolanda ervoor dat jij je op je gemak voelt zodat de mooiste blikken kunnen worden vastgelegd.

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Paardenfotografie

Paardenfotografie in Friesland, wil jij een ongedwongen shoot met je prachtige paard of pony in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met me op, om je wensen te bespreken. Wil je naar het strand of juist naar het bos, alles is mogelijk. Mail voor meer informatie info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor meer foto's

Fotoshoot Feestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je dat vieren met je vriendinnen in een echte fotostudio? We gaan er feest van maken om nooit te vergeten. Eerst lekker optutten en daarna om de beurt mooie foto's maken op verschillende achtergronden. Met mooi weer kunnen we ook naar buiten. 

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland? Voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?! Neem eens een kijkje op de site. Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 55-56
8801 VX Franeker

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2021 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving