Cake smash fotoshoot

In Franeker, Sneek, Bolsward e.o.

Cake smash

Supergaaf!

Tijdens een cake smash fotoshoot mag jouw kind zich helemaal uitleven op een prachtige taart. Heerlijk om die mooie blikken van jouw zoon of dochter vast te leggen, terwijl hij/zij de taart voorzichtig onderzoekt. Een cake smash is de ideale fotoshoot om de ondeugende, verraste en vrolijke blikken van jouw kleine kindje vast te laten leggen. 
 

Gooien maar!

Na een voorzichtige oriëntatieperiode waarin papa en mama soms even moeten voordoen hoe het werkt, gaan de peuters helemaal los op de taart. Wat is nou leuker dan heerlijk met je handjes in een taart kneden om het vervolgens heel hard weg te gooien? Na de taart maken we alles schoon en is er natuurlijk nog tijd om mooie foto's te maken van jullie dame of heertje en van het gezin. Dit zit bij de prijs in. 
 

Prachtige verjaardagstaart

De verjaardagstaart laat ik geheel naar jouw wensen opmaken. Of je nu een roze prinsessentaart met de naam van je dochtertje wilt of een echte stoere jongenstaart van Cars, alles is mogelijk!

Bekijk hier een kleine impressie van eerdere Cakesmash fotoshoots 

 
      Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer!    
 

Dierenfotografie

Paardenfotografie in Friesland, wil jij een ongedwongen shoot met je prachtige paard of pony in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met me op, om je wensen te bespreken. Wil je naar het strand of juist naar het bos, alles is mogelijk. Mail voor meer informatie info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 56
8801 VX Franeker

06-135 44 198
info@door-jolanda.nl
Facebook

Groetjes van Jo!

 

Stuur een mail...

Dynamisch

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2021 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving