Dierenfotografie

Supertof om te doen

Paardenfotoshoot in Friesland,
ontspannen shoot met je paard...

Altijd al eens mooie foto's van je paard willen hebben? Of je nu naar het strand wilt of naar het bos, alles is mogelijk. Marlous en ik fotograferen samen jullie als mooie combinatie. Met en/of zonder zadel, alleen het paard of juist geweldige actie foto's, vrijheidsdressuur, crossen, springen...alles is mogelijk! 


Paardenshoot op locatie...

Mocht je het wat spannend vinden om met je paard naar een nieuwe en vreemde locatie te gaan, of is je paard soms wat heet? Marlous kan dit geweldig en met heel veel rust begeleiden, veiligheid en rust staan boven aan. Dus we zorgen dat de shoot vooral ontspannen en veilig verloopt. 

De kosten voor een paardenshoot op locatie in Friesland zijn € 75,- daarvoor ontvang je 20 mooie bewerkte foto's in groot formaat. Wil je meer informatie, mail naar info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor alle paardenfoto's!
> Klik hier voor alle hondenfoto's (later meer..)

 
      Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer!    
 

Dierenfotografie

Paardenfotografie in Friesland, wil jij een ongedwongen shoot met je prachtige paard of pony in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met me op, om je wensen te bespreken. Wil je naar het strand of juist naar het bos, alles is mogelijk. Mail voor meer informatie info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 56
8801 VX Franeker

06-135 44 198
info@door-jolanda.nl
Facebook

Groetjes van Jo!

 

Stuur een mail...

Dynamisch

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2021 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving