Fotostudio Friesland

Gelegen in Franeker,

Bolle Buiken Shoot
In de studio ben je welkom voor het maken van een prachtige herinnering van je zwangerschap. Aan de hand van jouw wensen bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn om jouw zwangere buik zo mooi mogelijk vast te leggen. Zo krijg je foto's die helemaal passen bij jouw stijl. De foto's worden gemaakt in de Fotostudio, waar ik werk met verschillende achtergronden. Er kan gebruik gemaakt worden van extra accessoires, zoals roze of blauwe muisjes en mooie doeken. De bolle buiken shoot duurt 45 minuten.

Fotografie op Locatie
Een professionele fotoshoot op een mooie locatie met je partner/vrienden/kinderen of gezin? Dat is een unieke ervaring. Genieten van de mooie omgeving zoals bijvoorbeeld, de zee(dijk) of haven van Harlingen, een mooi park of bos. 60 minuten gaan we aan de slag met verschillende opstellingen, poses en lichtinvallen om prachtige foto's te maken. Met slecht weer wordt in overleg de afspraak verschoven of gekeken naar een mooie binnen locatie.

Portretfotografie in de Studio Franeker
In de Fotostudio ben je welkom voor het maken van persoonlijke portret foto's van jezelf, gezin, geliefde of kinderen. Aan de hand van jouw/jullie wensen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. In de studio wordt er gewerkt met verschillende achtergronden. We kiezen samen welke achtergrond het beste bij jouw portretfoto past. We gaan 45 tot 60 minuten aan de slag.


De fotoshoot is uit te breiden met visagie en haarstyling door een vakkundige Visagiste en Haarstyliste.

Trouwreportage
Graag maak ik een afspraak om kennis te maken met jullie, het aanstaand bruidspaar. In dit gesprek komen al jullie wensen aanbod. Het allerbelangrijkste vind ik 'de klik'. De trouwfotograaf gaat een groot gedeelte of de hele dag met jullie mee op pad en het gevoel moet daarbij goed zijn. Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor het maken van jullie trouwfoto's.

Of jullie mij de hele dag mee willen of alleen een bepaald gedeelte, bijvoorbeeld tijdens de bruidsreportage en ceremonie, dat is geheel aan jullie. Alles is mogelijk.


Rouw Fotografie
Afscheid nemen doet pijn. Toch kan een uitvaart veel recht doen aan de overledene en heel mooi zijn. Ondanks het verdriet, of juist mede daardoor. Maar bij de uitvaart ontbreekt vaak de rust om deze echt te beleven. De foto's geven de sfeer goed weer en zij geven een totaalbeeld. Met foto's kunt u deze bijzondere dag opnieuw beleven. Voor u is het belangrijk dat de fotograaf bijna onzichtbaar is. Van te voren worden uw wensen goed besproken. Verder wordt er geen flitslicht gebruikt en worden alle foto's met respect en gevoel voor het juiste moment genomen. Mocht u vragen hebben dan kunt u mailen of bellen.

 
 
      Haar enthousiasme geeft een unieke sfeer!    
 

Dierenfotografie

Paardenfotografie in Friesland, wil jij een ongedwongen shoot met je prachtige paard of pony in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met me op, om je wensen te bespreken. Wil je naar het strand of juist naar het bos, alles is mogelijk. Mail voor meer informatie info@door-jolanda.nl 

Klik hier voor meer foto's

Cake Smash

Jullie kleine wonder wordt alweer 1 jaar! Wat is er nu leuker dan dit vast te leggen met prachtige foto's. Bij de Cakesmashshoot mag je zelf van te voren aangeven wat de wensen zijn qua taart en kleur. En ook hoor ik graag wat de kindjes aan hebben zodat ik daar de achtergrond op kan aanpassen. 

Klik hier voor meer foto's

Gezin

Je mooie kindjes of gezin vast leggen in de studio of op een andere mooie buiten locatie? Bij Jolanda is dat een unieke ervaring. Door de ontspannen sfeer en de pret voelt een ieder zich thuis en zo ontstaan de mooiste platen. Vraag naar de mogelijkheden en maak zo de shot die bij jou past.

Klik hier voor meer foto's

Over Jolanda

Creatieve fotografie door Jolanda, net even anders! Bent u opzoek naar een fotograaf in Friesland voor uw trouw-reportage, portretfoto's of bedrijfsfoto's?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opmaat neem dan contact op met Jolanda Breidenbach. Een fotoshoot in de studio of fotograferen op een mooie locatie, alles is mogelijk. Betaalbare fotografie, net even anders!

Studio Franeker

Door Jolanda
Jolanda Breidenbach
Tuinen 56
8801 VX Franeker

06-135 44 198
info@door-jolanda.nl
Facebook

Groetjes van Jo!

 

Stuur een mail...

Dynamisch

Ben je op zoek naar een fotograaf die creatief en vol passie te werk gaat? Dan ben je bij Jolanda op het juiste adres! Stuur een mailtje, en wie weet tot snel!

Bel: 06-135 44 198

©2021 Door-Jolanda | Privacyverklaring | realisatie: WIE internet en vormgeving